VANLIGA FRÅGOR

Hem / Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att få sin beställning?

Vi jobbar ständigt med att alla ska få sina beställningar så snabbt som möjligt då allt sker manuellt för tillfället. Vi har därför satt en gräns på att du får din beställning inom 12 timmar.

Det har gått 12 timmar men jag har inte fått min beställning?

Om du inte har fått din beställning efter 12 timmar så kan det bero på att du skrivit in fel e-postadress vid beställning eller att din beställning hamnat i skräpposten. Tveka inte att skicka ett mail till oss på info@v2fitness.se om du saknar din beställning efter 12 timmar så löser vi det.

Är E-Boken endast lämpad för killar?

Boken/schemat är skrivet så Samuel tränar så på ett sätt skulle man kunna säga att den är lite mer lämpad för killar. Dock så fungerar den här typen av träning för båda könen och innehåller andra bra tips än bara ett träningsschema, samt så får du också en inbjudan till ett privat Facebook-forum som är träningsinriktad där det förekommer massvis med andra bra tips och info inom träning.

Är E-Boken lämpad för nybörjare inom träning?

Både ja och nej. 

Den här E-Boken är uppbyggd med information inom träning, träningsschema och andra tips. Denna typ av träningsschema är något jag aldrig har sett på internet innan och därför kan det vara bra och kul för dig som har tränat ett tag innan att testa ett nytt sätt att träna på.

Till dig som är nybörjare är det här också väldigt bra, då den innehåller instruktioner hur du utför massvis med övningar samt andra bra tips och råd som kan vara bra att tänka på under dina träningspass och även till dig som inte vet hur man tränar vissa muskelgrupper.